Wednesday, 21 May 2014

Bunga Telur Unik

Assalamualaikum.. sekadar berkongsi new bisnes yang irah lakukan iaitu services decoration untuk pelbagai majlis..seperti majlis pertunangan,perkahwinan,birthday party ataupun majlis akikah korang boleh la menggunakan perkhidmatan irah k.. Actually bisnes nie disebabkan minat irah yang sangat mendalam tentang decoration,irah suka tengok menda yang cantik,unik dan comeyy kerana iaa memberikan satu ketenangan yg sukar diungkapkan cewahh hahahha... Macam irah pernah katakan dulu irah sangat2 suka dan minat dalam bisnes sebab tu apa sahaja yang terlintas dalam fikiran irah ingin lakukan soal GAGAL irah letakan nombor 2 sebab bagi irah selagi kita tak cuba kita tidak tahu setakat mana mampu kita lakukan..betul ke idakk hihihi...Irah tidak mengejar keuntungan tapi sebaliknya lebih mengejar kepada pengalaman dan ilmu yang irah bakal terima dari apa yang irah lakukan..setiap apa yang irah lakukan irah nak customer rasa gembira dan berpuas hati berurusan atau membeli dengan irah..orang kata biar la kita untung sedikit tapi rezeki itu tidak pernah putus untuk kita..dan allahmdullillah setakat apa yg irah dah lakukan rezeki itu sentiasa ada..walaupun keuntungan yg diterima sedikit tapi irah gembira dengan apa yang irah lakukan.. Apapun yang dilakukan redha suami,ibu bapa itu penting..mungkin disebabkan keredhaan dan sokongan mereka yang tidak berbelah bahagi irah sentisa kuat melalui cabaran dalam bisnes ini orang kata nak senang tu perlu melalui sepahit hempedu terlebih dahulu sebelum merasai kemanisan madu ewahh hahahaha..Apa pun terima kasih tak terhingga buat suami,mak abah keluarga dan rakan2 yang sentiasa support irah .. Jadi layankan la sebahagian bunga telur tempahan dari customer....kalau korang nk request bentuk-bentuk lain pun irah boleh buatkan...sebarang pertanyaan boleh je wassup irah di 019-3114402 :) kalau nak tahu apa-apa pun boleh ja komen kat sini insyallah irah kongsikan ilmu irah yang tak seberapa nie bersama-sama :)
Sekian :)

2 comments :

  1. Comelnya, akak charg macam mana ni? boleh pos ke? saya dari penang...

    ReplyDelete
  2. tq sis :) boleh nk pos..apa2 leh wassup akk 019-3114402 k senang kita borak hiihihi...adik nk design apa pun boleh request..lau ambik byak jgn risau leh diskaun lgi ;)

    ReplyDelete