Monday, 2 January 2012

part 28 : Door Gift...

pada mulanya aku tidak terfikir pun hendak memberi apa-apa..sehingga kan mak aku bertanya untuk tertamu beli apa..aku cakap tak tahu..nak bagi ke? mak cakap bagilah..sebagai penghargaan terima kasih kepada tetamu yang hadir..fikir punya fikir betul jugak cakap mak aku...bukan untuk bermegah-megah atau menunjuk..tapi ikhlas ingin memberi sebagai tanda ucapan terima kasih...ada yang jauh-jauh sudi datang..jiran tertangga yang saling membantu dan rakan-rakan...

                                                     paper beg yg seharusnya pink..heheh


paper beg aku hanya beli 150 pcs jadi ada la yang tak dapaat..yela mak aku ramai kawan dia asal jumpa semua nya dia panggil katanya serba salah tak jemput sebab kawan..itu la mak aku ....sentiasa ingat kawan-kawan dia...

                                                           

                                                           gift pink pilihan en tunang ;)
        
untuk gift ini pada mulanya aku hendak beli sapu tangan berbentuk cup cakes..tapi en tunang kata nanti orang buat pameran je..beli laa yang orang boleh guna..dan akhirnya pen ini juga menjadi pilihan......                                          

                                                                        kuih bangkit ;)
                                                                        gula-gula ;)

                                                                     air kotak....

huhihih jajan-jajan nie semua akak-akak aku yang seponser diorang nak beli aku layan jela..dah diorang nak beli lagi suka aku heheheh...alhamdulliah dapat keluarga yang memang best....dioarang la lebih-lebih nak letak nie semua..kalau aku letak apam polkot dot,pen je huhuuhh thanks buat abg& akak-akak ku yang baik hati semuaa yang seponser..siap diorang yang tawarkan diri k abg beli nie..akak nak beli nuu uhuksss...tak mintak2 pun dapat heheheh....tak lupa juga mak dan abah yang layankan je anak mereka nie heheh...tak lupa juga kepada kawan2 yang datang ada lak bagi bunga..hadiah bagai heheh cam khawin lak rasa huhuhu....tak lupa  juga kepada kawan2 mak aku dan jiran tertangga rezeki nya tak disangka ada laa yang beri wang la..sayur2..dan pelbagai macam bahan untuk menu masak...terharuu...siap ada yang cakap ala kenduri anak aku jugak apa salahnyaa....ramai nooo sayang kan aku hahahaha persaan sudahh...


                                                              

 untuk apam pol kot dot my sis yang buatt yeehaaa....


sekian;)

                                                               

No comments :

Post a comment