Thursday, 23 February 2012

part 34 : Fahrin & Irma Sesuai

huwaaa..hariniee aku rasaa eksited sangat-sngat bila buka blog izyan nampak gambar fahrin dan irma..memang minat sangat-sangat dekat duaa orang nie...Semoga ada la jodoh mereka berdua..sweet sangat2..


                                                        secocok..dua cocok..3 cocok kan kan..


                                                                 senyuman mereka sama kan..



                                                                       hensem ;)


                                                                    cantik+comeyy

andai sudah tertulis jodoh mereka adalah bersama semoga dekatlah mereka supaya disatukan...amin..sama2 kita doakan yerk...


sekian ;)

Wednesday, 8 February 2012

Part 33 : oUt DoOr

huwaaa sebenarnya aku semangat updated berkali-kali ini disebabkan baru terima gambar dari photografer..laa....huhhh..layann jelaa di antara gmbar2 out door aku niee....


                                                      

                                           

                                          
                                         

                                                     
                                                   
                                        
                                         

                                         

                                                      
                                                      

                                        



cukup laa ini shajaa yg aku kongsikan kang banyak-banyak kang muntah hijau orang dibuatnya...sapa-sapa tahu phtgrafer yang super duper cantik rojer-rojer la aku bagitahu yerk muamuahmuah....


sekian ;)                                         

Tuesday, 7 February 2012

Part 32 : Hantaran from Me

Hantaran belah aku adalah 7 dulang,dan bertemakan pink+ oren okeyy heheh..jadi layankan sahajaa hantaran2 nie....hasil tngan my mum..


                                                          
                                                           sireh junjung ;)


                                          
                                                  kek kak sulung sponser-dia buat sndrii tuu ;)

                                        
                                                                        rupa nya...

                                                     buah di seponser kak cik+kak min aku ;)



                                                     set pjagaan rambut+diri = cosway jgak la :)

                                                                set sapu tangan ;)

                            coklat  fororrey (abaikan ejaan slah hahah) abg aku seponser,fomous almoust akak2 ofice kak mas,kak salha,kak lia+ kak aini thnakss u alll


                                                            tali pinggang +wallet


thanks kepada semua yang seponser..dan tk lupa juga kepada my mum yang bersusah payah mengubah ini semua dan jugak akk-akak yd sudi tolong kak salha,kak mas,kak ada dan dila..

sekian ;)

Part 31 : Hantaran from Him

assalamualaikum...


dah lama benar rasa tk updated blog den nie..ttba hari nie excited nak updated berkenaan tunang den yg tk hbis2 lagi nak di kongsikan..Kali nie berkaitan dengan hantran tunang aku..Hantaran tunang 5 sebelah lelaki dan 7 sebelah pempuan..jadi layankan la hantaran dri pihak lelaki ni...tema belah lelaki pink+purple..thanks en.tunang sbb wajibkan wrna pink tu atas kefahaman en tunang kepada aku hahahah....


                                                        kek ;)



                                                                      sireh junjung


                                             bekas cincin hohoho..cincin diaa manaa niee huhuh
                                           


                                                                      kain sembahyang ;)


                                            set shower+losyen+deadoran+bedak = cosway je pun hohoho



sekian ;)